Over mij

Hi, ik ben Eveline, vrouw, mama, partner, onderneemster en bovenal de steeds liefdevollere versie van en voor mezelf.

Het leven nodigt me steeds uit hoger te kiezen voor mij. Het mag allemaal meer en meer op mijn manier. Álles mag er zijn en naast elkaar bestaan, het licht, donker, zwaarte en plezier. Door steeds meer oordelen en overtuigingen los te koppelen, kun je meer vanuit je kern en jouw ware zelf, naar buiten treden. Méér worden wie je in essentie bent. Deze verdieping is mijn levensweg. Ik ben verslaafd aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling, die voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het is geweldig om jou als vrouw te empoweren om ook de meest liefdevolle versie van jezelf te worden in je onderneming EN je leven.

Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt, en ik gun iedere vrouw dat ze vanuit haar hart haar werk mag vormgeven op haar manier. Een business die volledig aligned is met jouw ziel.

Steeds meer voelen, steeds meer vertrouwen en steeds groter ontvangen. Iets dat we niet geleerd hebben, maar dat je wel kunt leren. Iedereen kan dat en ik denk ook dat het voor iedereen is weggelegd. Je moet het alleen wel zelf kiezen, niemand anders kan en gaat het voor je doen.

Spiritualiteit, business, leiderschap, geld, het mag allemaal samen. Je mag jezelf steeds meer op waarde schatten en jezelf meer gunnen.

Zo ging ik van verpleegkundige in loondienst, naar zelfstandig energetisch en natuurgeneeskundig therapeut, waarbij ik nu mijn licht volledig mag laten schijnen door in het vrouwelijk leiderschap te staan.
Als je gelooft dat het leven vóór jou werkt, je mama, partner, vrouw, vriendin zijn, alles naast elkaar mag bestaan, dan hoef je nérgens iets in te leveren.
Je hoeft je aan niemand te bewijzen, de enige waartegen je volmondig JA mag zeggen dat ben JIJ. En daarmee zeg je JA tegen het leven.

Als je voor die weg kiest, garandeer ik je, dat het alleen maar beter wordt. Vele vrouwen zijn je reeds voorgegaan aan mijn zijde. Het pad van diepe heling en meer zelfliefde. Het creëren van een Soul aligned business, waardoor je levensenergie volledig kan stromen en jouw gevoeligheid en intuïtie jouw grootste kracht zijn.

Ik kan nog heel lang over mezelf vertellen, maar dat zal ik hier niet doen. Wil je meer over mij weten, zou ik het leuk vinden als je me volgt op de socials, via mijn podcast en natuurlijk ben je ook welkom me een berichtje te sturen. 

Liefs

Eveline

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.