Selflove Membership

Dé plek waar je laagdrempelig kunt instappen om gecoacht te worden door Eveline. 1 Maal per maand zal er een ZOOM call zijn waarin jij samen met de andere deelneemsters terecht kunt met je 1-1 stukken. Alles in leven, liefde en business mag er zijn. 

Voel je diep gezien en gehoord

Selflove Embodiment

Je zielsmissie wilt via jou de wereld in, daarom begon je ooit een onderneming vanuit je hart. Je persoonlijke ontwikkeling gaat hierbij maal 100 en je houdt van de diepgang van het leven. Groei en succes is niet iets dat je najaagt maar dat je BENT.
Je weet dat er meer is in het leven dan ‘werken’ en wilt óók genieten van andere aspecten van het leven.

Als intuïtieve vrouw kun je als geen ander voelen, energetisch werken en is het je geboorterecht te ontvangen. Deze eigenschappen kun je allemaal vóór je laten werken in je leven en business.

Gun je jezelf meer overall plezier, gemak en magie in je leven, dan begeleid ik je graag op deze weg.

Het Selflove Membership vindt plaats in een besloten Facebook groep.

Hierbij ontvang jij maandelijks: 

  • Een Zoomcall met Eveline waar je live bij kunt zijn, én die terug te luisteren is in de replay als je er niet live bij bent.
  • On going support voor AL je vragen rondom leven, liefde en je intuïtieve business
  • Werken o.a. met mindset, journaling, embodiment practises, sexual healing, familielijn/patronen, je geld ‘wonden’, de universele wetten en een schat aan kennis en ervaring op gebied van diepgaande transformerende coaching.

Een Membership sluit je af voor de duur van een jaar. Waarom een jaar?

Ik vraag een groot verlangen, commitment en drive (vanuit zachtheid en zelfliefde) van jou, zodat je ook echt gaat staan voor JOUW verlangens en leven. Wil je groeien, verlangens waarmaken en leven vanuit intuïtie en gevoel, heb je innerlijk leiderschap te nemen. Je bent hier voor de langere duur en niet voor quick fixes.

Ik help je de vrouw te worden die je verlangt te zijn. Je zielsmissie duwt en je wéét dat je verdere stappen wilt zetten. Je kent het proces van heling en wilt niet blijven hangen in het ‘hoe dan’. Je bent bereidt steeds een stap te zetten richting je verlangen. Je weet ook hoe waardevol coaching is en dat je zulke processen samen kan lopen.

Belichaming van Zelfliefde is je te laten leiden door je Hogere Zelf. Je ego en je mindf*cks, zullen altijd een plekje hebben én je laat je er niet door weerhouden.

Jij kiest voor JOU en weet dat jezelf prioriteren en jouw energie het allerbelangrijkste zijn.

Investering : € 55,- excl. BTW per maand
Pay in Full: eenmalig € 597,- excl. BTW voor de duur van 1 jaar

GRATIS: bekijk ook de 3  Selflove Embodiment: Masterclasses | Facebook

Heb je vragen of wil je samen even afstemmen? Stuur me eenvoudig een berichtje. 

Liefs 

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.