Zielsmissie leven

‘Ik wil weten wat mijn zielsmissie is en er naar leven’, dat zei ze gister tegen me. Een super mooi, waardevol, kwetsbaar en open gesprek met een vriendin.

Je zielsmissie leven als intuïtieve vrouw, is een pad dat je niet vele voor je hebt zien bewandelen. Sterker nog, waarschijnlijk ben je 1 van de weinigen in jouw omgeving. Je zielsmissie leven, je intuïtie volgen is niet iets wat velen doen, omdat het namelijk 100% commitment van je vraagt. Het vraagt een ‘devotion’, een overgave, een vertrouwen en in de leidersrol stappen. Dit alles gaat gepaard met traumaheling. Iedere keer dat jouw ziel wilt groeien, komen namelijk pijnen en egostukken omhoog. Iedere keer weer, op een diepere laag.

Je kunt en mag niet meer wegkijken. En in de helingswereld is helaas ook veel onzuiverheid. Coaches en healers die hun eigen schaduwstukken niet aankijken. Macht misbruiken. En businesscoaches die niet op de energetische laag werken en pretenderen dat je harder je best moet doen en dat er wat mis is met je marketing.

Laat ik je 1 ding vertellen, afgelopen jaar was ik ultiem trouw aan wat mijn ziel van mij vroeg. Steeds meer ruimte voor mij, steeds groter ontvangen, vanuit zelfliefde en de grotere verlangens van mijn ziel. En nog nooit is mijn business zo gegroeid in AL haar facetten. Geen andere marketing, geen 10.000 volgers. Nee, puur ik en de verkopen puur vanuit mijn hart.

Dit pad is niet voor iedereen. Ik ben niet voor iedereen.
Steeds mag ik een stuk loslaten van wie ik dacht dat ik was en hoe ik hoorde te zijn. En ja, dit gaat gepaard met ongemak.
Ik heb mezelf leren dragen. Ik reik uit waar nodig. En ik kies. Want ieder verlangen, vraagt dat jij zuiverder gaat kiezen wat wel en niet meer klopt voor jou.

Ik neem actie vanuit inspiratie, niet vanuit overdrive en doorzetten. Maar vanuit plezier naar waar ik naar toe wil. Vanuit vertrouwen en overvloed, niet vanuit tekort.
En ik zie en hoor de vrouwen in mijn space VOLLEDIG. Ik kan niet meer anders dan naar de essentie gaan. En doordat het oordeel eraf is, je je volledig mag laten zien met alles dat er is, kunnen ze de transformatie maken die ze eerder niet lukte. Daar waar het eerder niet veilig voelde, ben ik de veilige space waar het wel lukt. En dat vraagt pure zuiverheid en mijn hoogste waarheid naar hen toe.

Als je daar klaar voor bent, het leven vanuit zielsverlangen. Jouw leven en business écht wilt leven vanuit jouw hoogste goed. Dan loop ik het pad graag met je samen. Hoe rijker jouw hart wordt, hoe meer open en liefdevoller EN zuiverder, hoe rijker je buitenwereld als vanzelf mee draait.
Want wat ik gister ook tegen die vriendin zei, ‘het spijt me om te zeggen, maar dit kun jij niet alleen’. En schaam je daar ook niet voor. Want als je dit alleen moet doen, dan ben je niet liefdevol naar JOU.

Voel je dat je jouw pad samen met mij aan je zijde wilt bewandelen. Stuur me een dm, dan stemmen we samen af. Want wat ik na gister alleen maar kan beamen, alles klopt altijd. Precies op het juiste moment, precies zoals het klopt, mag en kan het vanuit (zelf)liefde alleen maar beter worden.

❤️

Liefs Eveline

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.