Moederschap en ondernemen

VERMIST!!

WAT: Bakje yoghurt met musli, a.k.a. het ontbijt van mijn dochter!

WAAR: Kaalheidersteenweg te Kerkrade

WANNEER: vanochtend na een dramatisch ochtendritueel met Lise bij het wegbrengen naar de gastouder

HOE: vloog van het dak van mijn auto

ZUCHT…. lieve mama’s, onderneemsters, vrouwen. Wat zijn we toch wonder WOMENS!

Laten we eerlijk zijn, onze kindjes zijn ons alles én we doen alles voor ze.
Het ondernemerschap en het moederschap…. Hoe dan?!
Toen mijn dochter geboren werd, had ik mijn eigen bedrijf al. Het heerlijke is dat ik alles zelf plan, en alles om haar heen plan. Zo kon ik er volledig voor haar zijn, de start geven die ik als moeder belangrijk vind. Borstvoeding, de gebroken nachten, weinig wegbrengen, er echt volledig Zijn.
Je cijfert jezelf een beetje weg. Dat is ok én je gaat het voelen.
Het kan dus niet de bedoeling zijn dat je dit je leven lang blijft doen (althans totdat ze zelfstandig zijn 😉).

Ik had (en heb er vast nog veel meer) nogal wat overtuigingen, hoe ik een goede moeder hoor te zijn. Het blijft een uitdaging met momenten, en je mag het iedere keer bijstellen en aanpassen.
Ik geloof erin dat onze kindjes ons kiezen. Iedereen komt hier met een reden en onze kindjes kiezen ons, om vanuit hier hun eigen levenspad te gaan lopen.

Dat betekent ook dat onze kindjes, weten dat hun mama (en papa) bepaalde ambities hebben en dat het voor onze ziel belangrijk is, deze te volgen. Jezelf wegcijferen voor je kinderen is dus niet meer ok. En ja, met momenten doe je dat. En ja, ze gaan altijd voor.
EN, er kan ook zoveel meer samen.

Ik heb echt bepaalde overtuigingen mogen loslaten, en mogen helen, om OOK mijn eigen ding te doen. Naast het moederschap óók volledig voor mijn zielsmissie te gaan. En toch zoveel tijd te houden voor mijn dochter als ik belangrijk vind.

Wij mama’s zijn echt multi talenten, vind je niet? Toch kun je het maar op 1 manier goed doen, en dat is de manier zoals het volledig klopt voor jou. De manier, die je iedere keer mag bijschaven. Die iedere keer mag veranderen. De manier waarop je nergens meer iets hoeft in te leveren.

Jouw energie, is zo belangrijk! En daar kunnen de kindjes alleen maar van mee profiteren. Een kindje wordt niet blijer van een mama die zichzelf wegcijfert. Dan leert ze, dat het ok is om jezelf weg te cijferen, en dat anderen altijd voor gaan. Dat willen we NIET, toch?!

Ik wil mijn dochter leren, dat ze mag worden wie ze wil zijn! En ik probeer het zo goed mogelijk te doen, door het voorbeeld te geven. Er soms gigantisch naast te zitten EN soms echt maar wat aan te kl*ten…

En ja, ik mag blijven leren, aanpassen en bijschaven. Iedere keer weer.

Dus ondernemende mama’s, je MAG en kan veel meer dan je denkt. Het mag volledig op jouw manier, zodat jij ten volste kan stralen en dat jouw kinderen daar profijt van hebben.
Dat is waar steeds de groei en de heling zit. Zodat jij dit kunt doorgeven aan jouw allerliefsten, jouw kindjes!
Je loopt de weg voor, en doet je best.
En je BENT geweldig!

JIJ BENT DE BESTE OUDER VOOR JOUW KIND, altijd.

Is het altijd leuk, makkelijk en geweldig? Nopes.
Mag je perfectionisme meer en meer loslaten? Yes.
Loont kiezen voor jouw hart altijd? Yes.

Wil je de weg van ondernemen vanuit jouw intuïtie, gevoeligheid en jouw verlangens volgen? Zonder in te leveren op tijd, energie en geld? Dan help ik je vólledig te gaan staan voor wat je verlangt.

Vanuit ontzettend veel zelfliefde, eigenwaarde en vertrouwen. Dát is waar het vaak ontbreekt bij vrouwen. Ik gun je deze weg samen te lopen, zodat je niet alleen hoeft ‘te ploeteren’.
Voel jij het verlangen, of weet je in je hart al langer dat je bij me moet zijn? Voel je welkom, stuur me een pb, dan stemmen we samen af.

💗

Liefs Eveline

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.