Ik ben een kunstenares!

Ik ben een kunstenares!

Huh wat?

Nooit heb ik me zelf gezien als creator, als een creatief mens, als kunstenaar. Waarom? Omdat ik niet blij wordt van tekenen, schilderen, fotograferen of anderszins bekende ‘kunsten’. Afgelopen jaren merk ik dat ik vrij kunstzinnige vrouwen in mijn klantenkring heb, die dus wel creatief zijn op dit vlak.
En gister viel pas het kwartje. Eigenlijk ben ik even kunstzinnig als deze vrouwen!

Vrije expressie van de ziel! Dat is wat we nodig hebben en waarin ik ze meeneem.
Een kunst verlangt naar vrije expressie, het uiten van creativiteit die dóór de kunstenaar naar buiten wilt. Ze zijn het kanaal, ze bedenken het niet, het ontstaat.

Het creatieproces volgend, dat precies bij ze past. Weinig kaders en veel vrijheid. Anders werkt het niet.

Veel kunstenaars zijn ook bekend ‘met depressieve episoden’ en dergelijke. Cabaretiers, nog zo’n groep. Pieken op het podium en veel struggle in het leven. Het zijn intense voelers en wanneer het voelen te intens wordt ervaren, sluiten we. Als we dat wat de ziel wilt, onderdrukken, of ons voelen onderdrukken, worden we depressief.

Ondernemen vanuit de ziel vraagt dus hetzelfde als dat wat een kunstenaar nodig heeft. Het is een co-creatie met het universum/ je hogere zelf/ je ziel, geef het een naam. Dat grotere dat beangstigend kan voelen, zorgt ervoor dat we sluiten. En daarom is juist het open blijven en kunnen ontvangen zoveel malen belangijker dan ‘gewoon hard werken en je best doen’.

Wat vrije zielen nodig hebben, is een veilige plek! Een veilige plek, die jou laat voelen, je BENT veilig, met alles dat je voelt. Bovenal in jezelf. En voel je het nog niet helemaal in jezelf, neemt een goeie coach je daarin mee. Dat je jezelf gaat vertrouwen boven alles! Dat het veilig is.

Geef ons een ‘leeg doek’ en de creaties zijn geweldig!
Daarom hou ik van werken vanuit het Kwantum veld, ons lege doek!

Eigenlijk besefte ik me dus opeens, ik ben een kunstenares!
Ik creëer vanuit de ziel en wil dit volledig belichamen, op een steeds dieper level. Ik open mij volledig voor het VOELEN, zodat depressieve episodes niet eens meer nodig zijn. Zonder vrijheid van de ziel, in vaste patronen werken, maakte mij uiteindelijk ziek. Het maakte dat het leven zwaar voelde. Geen sprankel, overleven. Angst voor de angst, waarvan ik eind 2023 besloot, het is klaar.
Ik heb géén angst meer voor de angst.

I’ve GOT this!

Dus lieve creatieve vrouwen, coaches, therapeuten, kunstenaressen, en iedereen die ik vergeet en zich wel aangesproken voelt.

I feel you!

Laten we de reis van de ziel hier op aarde een mooie maken, zodat dit mooie werk naar buiten kan en vele levens kan transformeren.

❤
YOU WERE MEANT TO DO THIS, BY BEING IT YOURSELF ❤

Liefs Eveline

Ps. Wil je je grootse verlangens niet alleen geboren laten worden, ik ben graag je doula 😉
Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.