Let’s talk about MONEY!

Ik hou ervan om de vrouwen in mijn coachings space te zien groeien in GELD. Waarom? Als spirituele vrouw, heeft het álles te maken met de heling in LIEFDE.

Geld = liefde en iedere spiri wiri wéét dit 😉.

Alleen groeien in geld, vraagt een diep vertrouwen. Je geld ‘wonden’ helen is voor de moedige onder ons.

Uiteenlopend van super verschillende vrouwen en toch ook veel overeenkomsten:

‘Ik heb nog nooit zoveel geld op mijn rekening gehad Eveline, wat moet ik nu doen?’ de blijdschap en tevens ongemak is voelbaar aan alle kanten wanneer ze mij een voicebericht stuurt. In oude patronen en zonder heling, zou deze vrouw haar geld even snel weer ‘kwijt zijn’ als dat het binnen kwam.

Anderzijds de vrouw die ‘alles’ heeft, geld en materie, de miljonairsvrouw.. en het nooit gevoeld heeft. Haar tekortgevoelens waren even groot als de vrouwen die ‘niks’ op hun rekening hadden.

De dualiteit en tevens de gelijkenis, laat mij zien, hoe wij ons daadwerkelijk voelen heeft NIKS met geld te maken.
Overvloed vóelen, dat is waar het om gaat. Dat het geld in jouw leven het gevolg mag zijn van jouw grootste plezier en creaties.

Dat je jouw leven mag leven in je eigen ritme en vanuit passie en plezier.

Dat geld het gevolg mag zijn hiervan! En dat je daarmee je verlangens voor jou en de impact die je wilt maken op de wereld mag verwezenlijken. Dát is waar het om gaat.

Wil je dit in je vrouwelijke business, waarin je zoveel goeds wilt doen voor de ander, diep vanuit je Ziel naar buiten brengen? Ik hou ervan je mee te nemen in je grotere potentieel. Zonder het helen van je geld ‘wonden’, it’s never gonna happen.

Klaar voor je ‘next level’ vanuit Selflove Embodiment? I am yours.
Stuur me een berichtje en we stemmen samen af over de mogelijkheden.

Liefs en mooie week,

Eveline

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.