Ik wil niet meer bikkelen

Dat zei ze tegen me aan het begin van ons traject samen. Precies dát is wat ik jou als vrouw gun. Het leven en je werk zijn niet bedoeld om te bikkelen. Om je kapot te rennen en het einde van de dag uitgeblust neer te ploffen op de bank. Dag in dag uit.

Dit is wat je ziet in onze maatschappij, een maatschappij gedreven vanuit de mannelijke energie. Een leven waarin vergeten is, wat voelen en je intuïtie volgen is. Met jezelf verbonden zijn en durven voelen moesten vele van ons opnieuw ‘leren’. Want natuurlijk kunnen we dit wel, maar we durven het niet. Onderdrukken, vluchten of vechten, overlevingsstrategieën die je ooit eigen hebt gemaakt…. Maar het hoeft niet meer.

Niet als je steeds meer kiest voor een liefdevoller leven voor JOU. Waarin de verbinding met jezelf de basis is en van waaruit je van binnen naar buiten leeft, in plaats van andersom. 

Jezelf leren dragen, je eigenwaarde en zelfvertrouwen vergroten, zodat je meer en meer kunt Zijn. Is dat niet wat we eigenlijk allemaal willen? Simpelweg meer Zijn?!?!!

Het is de weg die het gros van de vrouwen te lopen heeft. Liefdevoller voor zichzelf, steeds meer loslaten van hoe het geleerd is, en zichzelf de waarde en erkenning geven die ze verdient. Het niet meer van buiten zoeken, waardoor je altijd bezig bent te ‘moeten presteren’. Maar zichzelf alles geven dat ze verlangt. De liefde, de zachtheid, het plezier, de erkenning, het vertrouwen dat ze het waard is. Steeds een laagje dieper.

Dan hoef je niet meer te bikkelen, kun je veel meer vanuit een ontspannen staat leren leven, leren zijn. Je vertrouwt dieper, kan de controle meer en meer loslaten, en dat wat je ten diepste verlangt, tot uiting gaan brengen. 

Zeker als gevoelige en intuïtieve vrouw, kun en mag je vaak niet meer wegkijken. Je bent hier voor iets groters, en dat weet je. Ziekte, ons niet lekker voelen, klachten, het zijn slechts richtingaanwijzers van waar dingen anders mogen. Daar waar heling naar toegebracht mag worden en hoe jij méér jezelf kunt zijn. Echt jezelf. Niet hoe je denkt dat het hoort. Een weg die niet altijd makkelijk is. Een weg die je niet iedereen ziet volgen. Maar als jij de roep voelt, of ook maar enkel het verlangen voelt, dan is het ook mogelijk voor jou. 

Wil je meer weten over hoe ik je kan begeleiden op dit pad? Neem gerust contact met mij op en dan stemmen we samen af wat de mogelijkheden zijn.

Liefs Eveline 

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.