IT’S ALL IN YOU AND YOU ARE SO WORTH IT 

Je bent een ambitieuze vrouwelijke onderneemster, die een leven en business wilt creëren dat écht bij haar past. Vanuit intuïtie, creatie, afgestemde acties nemen en je wilt je vrouwelijke ontvangkracht openen en vergroten. 

Een soul aligned businnes is geheel afgestemd op jou. Je gaat steeds meer voelen en zien dat je leven en werk niet hoeft te splitsen. Je wilt de verantwoordelijkheid nemen om jouw mooiste leven te creëren. In afstemming met wie je ten diepste wilt zijn. 

Je wilt meer:

  • van doen naar ZIJN
  • van denken naar VOELEN
  • van overdrive naar ONTVANGEN
  • echt BELICHAMEN van de vrouw die je wilt zijn

Meer zelfliefde, meer zelfvertrouwen, een grotere eigenWAARDE, meer ontvangen, het zit allemaal in ons lichaam en in ons voelen. Je kunt veel denken en veel ‘weten’, maar dat is niet genoeg. Het gaan belichamen en daarom ook steeds het voelen en het lichaam ingaan, helpen jou het leven te creëren dat echt past  bij jou. Werken met je seksuele energie (je levensenergie!) kan daarbij enorm helpen. Ik neem je daarom ook graag mee in de diepere connectie met je vrouwenlijf.

Feminine leadership is vaak niet dat wat we geleerd hebben, maar meer en meer zoals het leven naar mijn inziens voor ons bedoeld is. Veel meer in balans komen tussen de vrouwelijke en mannelijke energie. Je onderneming is niet enkel de spiegel van je succes in ondernemen, als vrouw ben je veel meer. Je bent misschien moeder, partner, vrouw, vriendin én onderneemster. Al deze facetten neem je mee en ze zijn allemaal belangrijk in het bereiken van wat jij verlangt. 

Ben je klaar om echt te gaan kiezen voor een leven dat goed is voor jou? Om daarin echt stappen te gaan zetten, gecommitteerd aan je eigen groei en geluk? Dan ben ik graag je liefdevolle coach die naast je staat. Je helpt oude patronen en mindf*cks te doorbreken, te helen van (oude) pijn en trauma en ook echt stappen te gaan zetten in groter ontvangen.

IT’S ALL IN YOU AND YOU ARE SO WORTH IT 

Wil je meer weten of samen afstemmen wat de mogelijkheden zijn? Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op.

Liefs Eveline

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.