Impact 1-1 coaching

De waarde van 1-1 coaching is HUGE! Afgelopen maand mocht ik het verschil weer zien van een cliënt die doorgroeide van het Mastermind Membership naar een 1-1 coachingstraject.

Ze ‘worstelde’ al een tijdje met haar verlangens in wat ze wilde en wat nu haar diepere missie is. De ‘hoe dan’ vraag deed haar hoofd doen breken. En eerlijk is eerlijk, alleen kwam ze er niet uit.

Sinds afgelopen maand is ze het avontuur van 1-1 coaching aangegaan, en JA dat vindt ze spannend. Na de VIP dag waar we het traject mee opende, lagen er al heel wat thema’s op tafel. Voorafgaand aan die dag deden we een afstemming en gaf ik haar een ‘klein’ huiswerkopdrachtje mee.

Nu AL (dik 2 weken aan de gang) wéét ze wat haar diepere missie is. Ze wordt er zo blij van en het zet letterlijk het léven in haar AAN. Dat is wat gebeurd als je de diepere zielsverlangens onder ogen gaat zien. Als je ze gaat erkennen en toelaten. En wat ik deed? Ik stelde haar de juiste vragen. Ik hield haar een spiegel voor EN ik was de space waarin zij het kon transformeren.

Alles komt uit haar, van BINNENUIT. Ik verzin geen verlangens voor mijn klanten. Ik laat ze alleen zien waar ze zichzelf inhouden, tekort doen of saboteren. De juiste balans vinden tussen voelen en doen.

EN het mag zoveel sneller en makkelijker dan ik ooit had durven dromen. Damn, I have the best JOB ever.

Dit is wat ik het allerliefste doe, grote liefdevolle stappen zetten met high-end klanten. Zij die er volledig voor gaan en daarmee JA zeggen tegen hun verlangens. Business en life healing, ALL IS ONE.

Ben je klaar voor de diepere, grotere transformaties?
Niet meer settelen voor minder?
Omdat je ALLES waard bent wat je verlangt?!

Stuur me een pb, en wie weet is de volgende 1-1 plek voor jou.

Liefs Eveline

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.