Jouw HOOGSTE waarheid!

‘Zonder jouw pijnlijke harde waarheid, was ik niet waar ik nu ben’, zei ze toen ze me deze week belde. Deze keer geen klant, maar een vriendin. Ik vertelde haar inderdaad een pure, rauwe, harde waarheid, vanuit liefde. Met een open hart, gedragen in mezelf, sprak ik deze pijnlijke woorden uit. Ze brak, en huilde. ‘Ik vond je zelfs een k*twijf toen’ zegt ze aan de telefoon.
‘Maar ik ben je zooo dankbaar!

Nu 3 maanden later, haar doorverwezen naar mijn supportcoach, voelt ze het. Ze bloeit open op zoveel vlakken. Ze ontvangt haar verlangens, soms doodeng…  Excitement en bepaalde angsten trillen door haar lijf. Ze zei volmondig JA tegen een traject wat een flinke investering voor haar is, en ze deed het op vertrouwen van haar innerlijke JA. En dat loont altijd! (vóór het geld op haar bankrekening stond).

Bewustzijnsgroei en ont-wikkelen, deconditioneren van wat je denkt te weten. En je waarheid toetsen door de vraag, is dit liefdevol voor mij? Werken vanuit je hart en ziel, vraagt spreken vanuit je hart en ziel. Vraagt ontvangen vanuit je hart en ziel. Vraagt jouw innerlijk werk.

Diezelfde dag, opende ik het traject met een klant. Zij is klaar voor haar quantum sprong, haar hogere waarheid, haar uplevel in bedrijf en leven. Ik gaf haar een welkom cadeau en zoals je wellicht weet, werk ik in business graag met de kracht van seksuele energie, je levensenergie! Ze ontving het cadeau passend bij haar transformatie, en de dag erna al!!!!! Krijg ik bericht over wat dit in gang heeft gezet. She is soooooo ready!

Ondertussen heb ik meer yoni eitjes en dearmouring tools in mijn nachtkasje liggen dan menige vrouw. Ze hebben minder te maken met s€ks dan jij misschien in eerste instantie denkt. Ze hebben alles te  maken met de intieme verbinding die jij met jezelf hebt. EN ze openen en transformeren super liefdevol en met ease jouw grotere potentie en ontvangkracht.

Ook deze dame koos voor het traject vóór het geld op haar rekening stond. En het werkt kéér op kéér. Weet je waarom? Succes is enkel weggelegd voor diegene die kiest dat ze het regelt, hoe dan ook. Die durft te lopen, zonder dat ze het einde van de trap ziet. Stap voor stap, liefdevol, zacht, gedragen.

Want nu durf ik te zeggen. Sommige transformaties, sommige verlangens, sommige bewustzijns groei hadden ze ‘alleen’ gewoon niet voor elkaar gekregen. En dat betekent niet dat niet alles wat je nodig hebt, in jezelf zit. Maar het is simpelweg niet liefdevol of kost jaaaaaaren tijd, offff lukt niet, ze stappen terug.

Dus lieve vrouw, volg je hart en ziel om die grotere verlangens te volgen. Je krijgt alles wat je nodig hebt, als jij maar kiest. Als je jezelf het waard vindt om begeleid te worden in de ‘moeilijkere’ stukken.
Jouw business is de katalysator van jouw zielsverlangens EN de wereld heeft deze liefdevolle vrouwen nodig!

Jouw yoni als portaal naar je hart en om jouw hogere waarheid te spreken.

In liefde, altijd.

Ben jij klaar voor deze ‘hogere waarheid’, waarbij ON GOING support tot je beschikking is en waarin ik je facilitair in alles dat je nodig hebt? Vanuit afstemming van je ziel, embodiment en de kracht van seksuele energie. Voor meer gemak en groter ontvangen dan je ooit dacht dat mogelijk was voor jou. Is dit wat past bij jou? Stuur me een berichtje en we stemmen samen af of we een match zijn ;-).

💗

Liefs Eveline

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.