Ik ga helemaal AAN

Gister had ik 2 calls met 2 zo’n lieve waardevolle powervrouwen.

Beide therapeuten in energetisch werk en nog veel meer. De ene na de andere cursus, scholing en healing doen ze… want tsja laten we eerlijk zijn. Onze persoonlijke en spirituele ontwikkeling is onze passie, we zijn eraan verslaafd en dit is nu eenmaal wat we het allerliefste doen. We willen én kunnen niet meer anders. We investeren super veel in onszelf. Ik zeg ‘we’ omdat de processen die ze lopen zo herkenbaar zijn.

De 1 heeft een super goed lopende praktijk, voelt van binnen dat ze dingen heel anders wilt doen, en dat is ook niet gek als je ziet wat voor ontwikkelingen ze zelf maakt. De ander wilt haar praktijk nog beginnen, en dat wilde ze 5 jaar geleden ook al.

Ondertussen zijn beide enorm gegroeid, nog waardevoller voor zichzelf en daarmee voor hun cliënten. 1 Ding is en blijft spannend. Want als therapeut/heler/coach/psycholoog heb je altijd in het teken gestaan van de ander. Je hebt heel wat overtuigingen over hoe een ‘therapeut’ hoort te zijn en wat deze wel en niet mag en kan doen.

Alles wat dus afwijkt van het ‘normaal’ maakt je weer aan het twijfelen. Zet jezelf op de rem. En houdt je daar hoe je het geleerd hebt. Sterker nog soms kun je niet eens groter denken dan het aangeleerde hokje, omdat je niet weet dat dat mogelijk is.

Bij beide vrouwen trekken grotere verlangens aan ze. Ze willen het anders. Ze willen meer, ze willen grootser en cliënten die ook commitment zijn aan zichzelf en willen investeren in zichzelf en daarmee de transformaties maken die je voor ze voelt. Die gaan voor hun heling en groei. Niet hun ‘vergoeding’ komen opmaken.

En zal ik je iets vertellen, dat verdienen ze ook! Zelf zijn ze zo ontzettend bezig met hun ontwikkeling,  dat mag vertaald worden in de praktijk. Ze hoeven niet meer voor minder!

Sterker nog, ze mogen niet meer voor minder!

Ik ga helemaal AAN als ik met ze praat. Mijn vuur komt volledig naar boven. Ik kan en wil ze alleen maar empoweren om voor hun grootste dromen te gaan. Waarom? Omdat ik weet dat ze het kunnen EN dat ze het waard zijn.
Uit het hokje van hoe het hoort, naar hoe ze het zelf verlangen. Want dat wat je voelt en verlangt, is niet voor niks. Het is mogelijk voor ze!
Ze moeten het wel zelf kiezen en dat vraagt wat van je eigenwaarde, zelfvertrouwen en draagkracht. Ik weet dat ze het kunnen, ik reik ze graag de hand. En neem ze mee in de bevrijdende weg, die uit de kaders stapt. Jij eigen onderneming, de katalysator van jouw groei, van jouw verlangens. Meer dan welke opleiding je ook al volgde.

Lieve vrouw, je hoeft niet meer te leren, meer te studeren, meer je best te doen. Nu op dit moment, mag je JA zeggen tegen JOU en je grootste verlangens neerzetten in jouw business. Door meer en meer te ZIJN, door je afstemming te leven en haar te belichamen, en te ontvangen wat je in de energie al voelt.
Wil je het samen doen? Check dan zeker al de Mastermind Intensive die in september start, and FEEL YES? Sschrijf je in voor de wachtlijst. Vóór de officiële lancering krijg je ook nog een mooi extra’tje van mij. 😀

Want deze weg, die je alleen maar leert door hem te lopen, is zoveel fijner wanneer je het niet alleen hoeft te doen. En dat gun ik hen ook. Vanuit de vrouwelijke energie, je seksuele creatie energie, meer voelen en minder denken! Zodat je ook weer AAN gaat, jouw passie kan leven en werken!

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.